Get(PektangentbordLäge)

Syfte
Returnerar 1 (sant) om pektangentbordet är inställt på att visas automatiskt vid behov. Annars returneras 0 (falskt).
Format
Get(PektangentbordLäge)
Parametrar
Ingen
Returnerad datatyp
nummer
Kommer från
FileMaker Pro 14.0
Beskrivning
I FileMaker Go och Windows 8 returnerar den här funktionen följande:
 •
1 om pektangentbordet är aktiverat
 •
0 om pektangentbordet är inaktiverat
I Windows 7, OS X, FileMaker WebDirect, schemalagda scripts i FileMaker Server och Anpassad webbpublicering stöds inte den här funktionen och den returnerar då 0.
Exempel
Kontrollerar pektangentbordets aktuella inställning och inaktiverar pektangentbordet om det är aktiverat.
If [ Get(PektangentbordLäge) = 1]
Visa/göm pektangentbord [Göm]
Relaterade avsnitt
Aktivera pektangentbord scriptsteg