Konfigurera ett fält så att det visas som en nedrullningsbar kalender
En nedrullningsbar kalender ger en snabb överblick över hur du kan ange datum på ett korrekt sätt.
Så här konfigurerar du ett fält så att det visas som en nedrullningsbar kalender:
1.
2.
Klicka på Granskare Knappen Granskare i layoutlisten. Klicka sedan på Data.
3.
I fältområdet, vid Styr formatmall, väljer du Nedrullningsbar kalender.
Följande alternativ är tillgängliga:
 •
 •
Automatisk ifyllnad med befintliga värden (Det här alternativet är bara tillgängligt för fält som har definierats som text.)
4.
Om du vill visa kalenderikonen i fältet väljer du Inkludera pil för att visa och dölja lista.
Om det här alternativet inte har ställts in visas kalendern automatiskt när en användare besöker fältet. Om du vill låta användarna styra om kalendern ska visas eller inte anger du med detta alternativ.
Om du vill visa den nedrullningsbara kalendern, markerar du fältet (eller klickar på kalenderikonen) i bearbetningsläge eller sökläge.