Gå mellan poster
Du kan gå från en post till en annan med hjälp av navigeringskontrollerna i statusverktygsfältet eller genom att använda kommandon i menyn Poster. Du kan också använda tangentbordskommandon för att gå mellan poster. Mer information finns i Kortkommandon (Windows) eller Kortkommandon (OS X).
Navigeringskontroller

Klicka på Knappen Framåt eller välj menyn Poster > Gå till post > Nästa.
Klicka på Knappen Bakåt eller välj menyn Poster > Gå till post > Föregående.
 •
Välj Poster > Gå till post > Gå till och ange sedan postnumret du vill ha och klicka på OK.