Invoegen vanaf apparaat

Doel
Voert in FileMaker Go inhoud van een apparaat in een veld in.
Zie ook
Opmaak
Invoegen vanuit apparaat [<tabel::veld>; Type: Muziekbibliotheek]
Invoegen vanuit apparaat [<tabel::veld>; Type: Fotobibliotheek]
Invoegen vanuit apparaat [<tabel::veld>; Type: Camera; Camera: Voor/achter; Resolutie: Volledige/lage/gemiddelde/hoge]
Invoegen vanuit apparaat [<tabel::veld>; Type: Videocamera; Camera: Voor/achter; Resolutie: Volledige/lage/gemiddelde/hoge; Max. duur: <waarde of formule>; Onmiddellijk starten]
Invoegen vanuit apparaat [<tabel::veld>; Type: Microfoon; Max. duur: <waarde of formule>; Onmiddellijk starten]
Invoegen vanuit apparaat [<tabel::veld>; Type: Streepjescode; Camera: Voor/achter; Resolutie: Volledige/lage/gemiddelde/hoge; <tabel::veld>]
Invoegen vanuit apparaat [<tabel::veld>; Type: Handtekening; Titel: <waarde of formule>; Bericht: <waarde of formule>; Prompt: <waarde of formule>]
Opties
 •
Met Doelveld opgeven geeft u een containerveld op. Voor streepjescodes kunt u ook een tekstveld opgeven. Als geen veld is opgegeven, wordt het huidige actieve veld gebruikt als het een containerveld of tekstveld is.
 •
Met Invoegen uit geeft u het brontype op.
 •
Bij Camera kiest u Achterzijde of Voorzijde.
 •
Bij Resolutie kiest u Volledig, Groot, Normaal of Klein.
 •
Selecteer Maximale duur om het aantal seconden op te geven dat een videocamera of microfoon moet opnemen. Klik op Opgeven om een duur door middel van een berekening te definiëren.
 •
Selecteer Onmiddellijk starten om de opname met een videocamera of microfoon onmiddellijk te starten.
 •
Bij Scannen vanuit camera kiest u Achterzijde of Voorzijde.
 •
Bij Scannen vanuit veld kiest u een veld.
 •
In de lijst met Typen streepjescodes selecteert u de typen streepjescodes die door FileMaker Go moeten worden gescand. Standaard worden alle typen geselecteerd.
 •
Voer bij Titel een titel of berekende waarde in voor het scherm dat de handtekening vastlegt.
 •
Voer bij Bericht een informatief bericht of berekende waarde in voor het scherm dat de handtekening vastlegt.
 •
Voer bij Hint een prompt of een berekende waarde in om de handtekeningregel aan te geven. Deze prompt vervangt de standaardtekst "Plaats hier uw handtekening".
Compatibiliteit

Waar de scriptstap wordt uitgevoerd
Ondersteund
FileMaker Pro
Nee
FileMaker Server gepland script
Nee
FileMaker Go
Ja
Custom Web Publishing
Nee
FileMaker WebDirect
Nee
Runtime-oplossing
Nee
Afkomstig van
FileMaker Pro 13.0
Beschrijving
Deze scriptstap voert inhoud in een containerveld in vanaf een muziekbibliotheek, fotobibliotheek, camera, videocamera, microfoon of handtekening. Daarnaast kan deze scriptstap ook inhoud vanaf een bron voor streepjescodes invoeren in een containerveld of tekstveld.
 •
 •
 •
 •
Opmerkingen
 •
 •
 •
EAN-13 om ISBN-10- of ISBN-13-streepjescodes te scannen. Selecteer ook ISBN-10 (van EAN-13) als u een gescande ISBN-13 streepjescode moet converteren naar het type ISBN-10.
 •
EAN-13 alsook UPC-A of UPC-E om UPC-A of UPC-E streepjescodes te scannen.
 •
Raadpleeg de FileMaker Go Ontwikkelaarsgids voor meer informatie over het scannen van streepjescodes.
Voorbeeld 1
Voegt een foto in die met de camera aan de achterkant van het iOS-apparaat is genomen in volledige resolutie in het veld Bestandscontainer.
Invoegen vanuit apparaat [Producten::File Container; Type: Camera; Camera: Achter; Resolutie: Volledig]
Voorbeeld 2
Voegt een afbeelding van een streepjescode in die met de camera aan de achterkant van het iOS-apparaat is genomen in lage resolutie in het containerveld genaamd UPC. Als u de tekstwaarde van de streepjescode wilt ophalen, gebruikt u GetAsText(UPC).
Invoegen vanuit apparaat [Producten::UPC; Type: Streepjescode; Camera: Achter; Resolutie: Laag]
Voorbeeld 3
Geeft een titel, bericht en hint weer in het containerveld met de naam Handtekening op het scherm dat de handtekening vastlegt.
Invoegen vanuit apparaat [Factuur::Handtekening; Type: Handtekening; Titel: "Factuur"; Bericht: "Hartelijk bedankt voor uw bestelling"; Hint: "Handtekening vereist"]