Menureeks installeren

Doel
Wijzigt de menureeks op basis van voorwaarden die in het script zijn vastgesteld.
Zie ook
Opmaak
Menureeks installeren [<naam menureeks>; Gebruiken als standaardbestand]
Opties
 •
Met <naam menureeks> geeft u de menureeks op die u wilt installeren.
 •
Als u Gebruiken als standaardbestand inschakelt, krijgt de menureeks die in deze scriptstap is opgegeven voorrang op het standaardmenu van het bestand dat in het dialoogvenster Eigen menu's beheren is opgegeven. Nadat u het bestand hebt gesloten, wordt de standaardmenureeks weer ingesteld op deze die in het dialoogvenster Eigen menu's beheren is opgegeven. Selecteer uit de lijst de menureeks die u door de scriptstap wilt laten installeren.
Compatibiliteit

Waar de scriptstap wordt uitgevoerd
Ondersteund
FileMaker Pro
Ja
FileMaker Server gepland script
Nee
FileMaker Go
Ja
Custom Web Publishing
Nee
FileMaker WebDirect
Nee
Runtime-oplossing
Ja
Afkomstig van
FileMaker Pro 8.0
Voorbeeld 1
Dit voorbeeldscript gaat naar de lay-out Factuurgegevens en installeert de menureeks Facturen als de menureeks Facturen afdrukken was geïnstalleerd.
Ga naar lay-out ["Factuurgegevens"]
If [Get(NaamEigenMenureeks) = "Menureeks Facturen afdrukken"]
Menureeks installeren ["Menureeks Facturen"]
Verwante onderwerpen
Get(NaamEigenMenureeks) functie