Opnieuw aanmelden

Doel
Staat aanmelden bij het bestand met een andere account en het bijbehorende wachtwoord toe zonder het bestand te sluiten en opnieuw te openen.
Zie ook
Opmaak
Opnieuw aanmelden [Accountnaam: <accountnaam>; Wachtwoord: <wachtwoord>; Geen dialoogvenster]
Opties
 •
De optie Zonder dialoogvenster voorkomt dat het dialoogvenster <Bestandsnaam> openen wordt weergegeven wanneer deze scriptstap wordt uitgevoerd. In dit dialoogvenster moet de gebruiker handmatig een account en een wachtwoord invoeren (of de gegevens wijzigen die al worden weergegeven) om een database te openen. Wanneer Zonder dialoogvenster is ingeschakeld, gebruikt FileMaker Pro de account- en wachtwoordinformatie die is opgeslagen met de scriptstap, of genereert deze informatie op basis van berekeningen wanneer de scriptstap wordt uitgevoerd.
 •
Met Accountnaam kunt u de naam van de account opgeven die moet worden geverifieerd.
 •
Met Wachtwoord kunt u het wachtwoord van deze account opgeven.
Compatibiliteit

Waar de scriptstap wordt uitgevoerd
Ondersteund
FileMaker Pro
Ja
FileMaker Server gepland script
Gedeeltelijk
FileMaker Go
Ja
Custom Web Publishing
Gedeeltelijk
FileMaker WebDirect
Ja
Runtime-oplossing
Ja
Afkomstig van
FileMaker Pro 7.0
Beschrijving
De privileges die zijn toegewezen aan de nieuwe account gelden meteen, inclusief toegang tot tabellen, records, lay-outs, scripts en invoerlijsten.
Opmerkingen
 •
U hebt geen volledige toegangsprivileges nodig om deze scriptstap uit te voeren. Gebruikers met elk toegangsniveau kunnen zich met deze scriptstap opnieuw aanmelden bij de database.
 •
 •
 •
Zonder dialoogvenster moet zijn ingeschakeld, anders kan dit script niet werken in een script dat in FileMaker Server is gepland.
Voorbeeld 1
Dit voorbeeldscript vraagt de gebruiker zich opnieuw aan te melden nadat de opgegeven account is verwijderd.
Opmerking  Gezien de stap Account verwijderen moeten gebruikers volledige toegangsprivileges hebben om dit script te kunnen uitvoeren.
Account verwijderen [Accountnaam: "Gebruiker"]
Opnieuw aanmelden [ ]