Sneltoetsen voor databasebeheer (Windows)
Sneltoetsen voor veldtypen
Gebruik de volgende sneltoetsen wanneer u in het dialoogvenster Database beheren op het tabblad Velden specifieke veldtypen wilt toewijzen.

Sneltoetsen voor het rangschikken en selecteren van tabellen en relaties

Opmerking  Als meerdere objecten met dezelfde tekens beginnen, kunt u de selectie naar de volgende vermelding verplaatsen door op Ctrl+G te drukken of de tekens opnieuw te typen.
Opmerking  Als u tabellen wilt selecteren door een selectiekader over de tabellen te slepen, moet u tijdens het slepen de Ctrl+toets ingedrukt houden.
Opmerking  In de notitiemodus selecteert u met deze opdracht alle notities.
Sneltoetsen voor de relatiegrafiek

Opmerking  Als u klikt terwijl u de Shift+toets ingedrukt houdt, wordt de modus Uitzoomen tijdelijk ingeschakeld.
Opmerking  Als u klikt terwijl u de Shift+toets ingedrukt houdt, wordt de modus Inzoomen tijdelijk ingeschakeld.