Veldschema's kopiëren en plakken (FileMaker Pro Advanced)
Velden kunnen in het ene bestand worden gekopieerd en in hetzelfde of een ander bestand worden geplakt. Daarbij worden de veldgegevens niet gekopieerd.
1.
Selecteer Bestand > Beheren > Database > tabblad Velden.
2.
3.
Klik op Kopiëren en daarna op OK.
4.
5.
Kies op het tabblad Velden de tabel waarin u het veld wilt plakken.
6.
Klik op Plakken en daarna op OK.
Opmerkingen
 •
 •
 •
Er is een verschil tussen het kopiëren en het dupliceren van een veld: Dupliceren dupliceert een veld in de huidige tabel. Kopiëren maakt het veld beschikbaar om het in een ander bestand te plakken.
Verwante onderwerpen
Tabelschema's kopiëren of importeren (FileMaker Pro Advanced)