Help gebruiken
De Help bij FileMaker Pro biedt u uitgebreide stapsgewijze instructies voor functies van FileMaker Pro. U kunt de Help openen met het menu Help in FileMaker Pro.
U kunt de Help op drie manieren gebruiken:
 •
 •
 •
U kunt informatie over het geopende dialoogvenster verkrijgen door te drukken op F1 (Windows) of Command-? (OS X). Sommige dialoogvensters geven de knop Help-knop in Windows (Windows) of Help-knop in OS X (OS X) of de koppeling Meer info weer die u ook kunt gebruiken voor meer informatie over het dialoogvenster.
Zo drukt u een Help-onderwerp af:
 •
Windows: klik op Afdrukken in het Help-venster van FileMaker Pro.
 •
OS X: klik op Actiemenu in OS X Mavericks of Deelmenu in OS X Yosemite en kies vervolgens Afdrukken in het Help-venster van FileMaker Pro.