FileMaker Pro-databases van eerdere versies dan versie 7.x converteren
FileMaker Pro 14 kan geen databases converteren die met FileMaker Pro 1.x of 2.x zijn gemaakt. Als u deze bestanden wilt gebruiken met FileMaker Pro 14, moet u die eerst converteren met FileMaker Pro 6.x. Gebruik dan de nieuwste proefversie van FileMaker Pro 11 om de bestanden te converteren naar versie 11. U kunt dit bestand downloaden op http://www.filemaker.com/nl/support/index.html.
Opmerking  Oudere versies dan FileMaker Pro 7.x voor Windows kunnen alleen 2.x-bestanden converteren.