Velden weergeven en verbergen in de tabelweergave
Als u een veld hebt gedefinieerd, kunt u dit in de lay-outmodus op elke gewenste lay-out plaatsen (mits u daarvoor de juiste toegangsprivileges hebt). Raadpleeg Velden in lay-outs plaatsen en verwijderen. Wanneer u werkt in de tabelweergave, kunt u extra velden weergeven die niet in de huidige lay-out voorkomen en velden verbergen die zichtbaar zijn in de tabelweergave.
Opmerking  Wanneer u bestaande velden weergeeft die niet in de huidige lay-out in de tabelweergave staan, worden die niet toegevoegd aan de lay-out, zodat zij niet verschijnen in een andere weergave van de tabelweergave. En net zo worden velden die u verbergt in de tabelweergave niet uit de lay-out verwijderd en blijven zij zichtbaar wanneer gebruikers de lay-out in een andere weergave bekijken.
Zo geeft u velden weer in de tabelweergave:
1.
Klik in de bladermodus met de rechtermuisknop op de kolomkop van de tabel en kies Tabelweergave > Wijzigen of klik op Wijzigen in de statusbalk.
Vervolgens wordt het dialoogvenster Tabelweergave wijzigen weergegeven, met daarin de velden die momenteel worden weergegeven in de tabelweergave.
2.

Klik op Plusteken om het dialoogvenster Velden toevoegen te openen, kies het veld dat u wilt toevoegen en klik op OK. Als u een veld in een andere tabel wilt kiezen, kiest u de tabel in de lijst boven de lijst met velden en kiest u een veld. Als u een nieuw veld wilt definiëren, selecteert u Database beheren in de lijst.
3.
Klik op OK om wijzigingen op te slaan of klik op Annuleren om wijzigingen te negeren.