Door records bladeren
U kunt van de ene naar de andere record gaan met de navigatieknoppen op de statusbalk of door gebruik te maken van de opdrachten in het menu Records. U kunt ook het toetsenbord gebruiken om door records te gaan. Zie Sneltoetsen (Windows) of Sneltoetsen (OS X).
Navigatieknoppen

Klik op Knop Vooruit of kies Records > Ga naar record > Volgende.
Klik op Knop Achteruit of kies Records > Ga naar record > Vorige.
 •
Kies Records > Ga naar record > Ga naar en typ daarna het nummer van de gewenste record en klik op OK.