De spelling controleren tijdens het typen
FileMaker Pro kan u waarschuwen voor spelfouten in tekst die u bewerkt.
Zo controleert u de spelling tijdens het typen:
 •
FileMaker Pro kan u op twee verschillende manieren waarschuwen voor spelfouten:
 •
 •
De opdracht Woord corrigeren is niet beschikbaar als u uw laatste wijzigingen hebt vastgelegd door met de tab naar een ander veld te gaan, in een ander veld te klikken of door op Enter (OS X) te drukken.
Opmerking  Spellingcontrole tijdens het typen werkt trager dan de andere opties voor spellingcontrole.
Zie Opties voor bestanden instellen voor meer informatie over deze opties.
Verwante onderwerpen
Woordenlijsten voor spellingcontrole aanmaken, selecteren en bewerken