URL's gebruiken in een veld
U kunt een geldige URL openen die wordt weergegeven in een veld. FileMaker Pro opent de URL met de standaardtoepassing die op uw computer voor het URL-type is geconfigureerd. Voorbeeld: http-URL's worden geopend in uw standaard webbrowser.
Zo opent u een URL vanuit een veld:
1.
2.
3.
Kies <URL> openen in het venstermenu.
U kunt ook Alt (Windows) of Command (OS X) ingedrukt houden terwijl u klikt op een willekeurig deel van de URL om hem te openen.
FileMaker Pro ondersteunt het FMP-protocol en de volgende URL-schema's:
Verwante onderwerpen
Gegevens in velden invoeren en wijzigen