Installera menyuppsättning
Syfte
Ändrar menyuppsättningen baserat på villkor som har fastställts i manuset.
Format
Installera menyuppsättning [Angivet menyuppsättningsnamn; Använd som filstandard]
Tillval
Använd som filstandard ersätter filens standardmenyuppsättning som angetts i dialogrutan Hantera anpassade menyer med den menyuppsättning som anges i detta manussteg. När du stänger filen återgår standardmenyinställningen till den som angetts i dialogrutan Hantera anpassade menyer. Välj den menyuppsättning som du vill att manussteget ska installera från listan.
Kompatibilitet

Där manussteget körs
Format som
FileMaker Pro
Ja
Schemalagt manus i FileMaker Server
Nej
FileMaker Go
Ja
Anpassad webbpublicering
Nej
FileMaker WebDirect
Nej
Runtime-lösning
Ja
Kommer från
FileMaker Pro 8.0
Exempel 1
Går till layouten Fakturainformation och installerar menyuppsättningen Fakturor om menyuppsättningen Skriv ut fakturor har installerats.
Gå till layout ["Fakturainformation"]
If [Get (EgenMenyuppsättningsnamn) = "Menyuppsättningen Skriv ut"]
Installera menyuppsättning ["Menyuppsättningen Fakturor"]
Relaterade avsnitt
Get ( EgenMenyuppsättningsnamn ) funktion
Manussteg (i bokstavsordning)
Manussteg (efter kategori)