Tillval för rättstavning
Syfte
Öppnar dialogrutan Filtillval med fliken Rättstavning vald.
Format
Tillval för rättstavning
Tillval
Inga.
Kompatibilitet

Där manussteget körs
Format som
Ja
Schemalagt manus i FileMaker Server
Beskrivning
Det här manussteget är detsamma som att välja Arkiv > Filtillval > Rättstavning.
Du kan använda det här manussteget för att öppna dialogrutan Filtillval om du angivit att användarna inte ska ha tillgång till menyerna i FileMaker Pro.
Exempel 1
Visar en anpassad dialogruta med frågan om användaren vill aktivera alternativet Pip vid stavfel.
Visa anpassad dialogruta ["Vill du kontrollera stavning medan du skriver?"]
If [Get ( SenasteMeddelandeval ) = 1]
Tillval för rättstavning
Relaterade avsnitt
Manussteg (i bokstavsordning)
Manussteg (efter kategori)