Uteslut flera poster
Syfte
Utesluter flera poster från sökresultatet med start från den aktuella posten och går till nästa post i tabellen.
Format
Uteslut flera poster [Ingen dialogruta; <antal poster>]
Tillval
 •
Visa ingen dialogruta förhindrar att en dialogruta visas när manussteget körs. Dialogrutan låter användaren ange antalet poster som ska uteslutas.
När Visa ingen dialogruta är markerat utesluts endast den aktuella posten om du inte anger antalet poster.
 •
Välj Ange poster eller klicka på Ange om du vill ange det exakta antal poster du vill utesluta. Du kan också klicka på knappen Ange i dialogrutan Tillval och ange en beräkning. Beräkningsresultatet måste vara ett tal.
Kompatibilitet

Där manussteget körs
Format som
FileMaker Pro
Ja
Schemalagt manus i FileMaker Server
Partiell
FileMaker Go
Ja
Anpassad webbpublicering
Partiell
FileMaker WebDirect
Ja
Runtime-lösning
Ja
Kommer från
FileMaker Pro 6.0 eller tidigare
Beskrivning
Det här manussteget döljer temporärt utlämnade poster. Om det här manussteget utförs i layoutläge växlar FileMaker Pro till bearbetningsläge när manussteget har utförts.
Exempel 1
Utesluter alla poster i aktuella hittade poster.
Gå till post/sökpost/sida [Första]
Uteslut flera poster [Ingen dialogruta; Get ( HittadePoster )]
Relaterade avsnitt
Manussteg (i bokstavsordning)
Manussteg (efter kategori)