Radera portalrad
Syfte
Raderar den markerade portalraden (som raderar data i en relaterad post).
Format
Radera portalrad [Ingen dialogruta]
Tillval
Visa ingen dialogruta förhindrar att en meddelanderuta som ber användaren bekräfta borttagandet av portalraden visas när manussteget utförs.
Kompatibilitet

Där manussteget körs
Format som
FileMaker Pro
Ja
Schemalagt manus i FileMaker Server
Partiell
FileMaker Go
Ja
Anpassad webbpublicering
Partiell
FileMaker WebDirect
Partiell
Runtime-lösning
Ja
Kommer från
FileMaker Pro 6.0 eller tidigare
Beskrivning
Använd Gå till portalrad manussteg för att styra vilken rad som väljs. (Om ingen portalrad är markerad händer inget när detta manussteg utförs.)
Obs!  Klicka var som helst i layouten eller använd manussteget att verkställa post/sökpost för att verkställa borttagningen sedan du har använt manussteget Radera portalrad i FileMaker WebDirect.
Viktigt!  Det går inte att ångra manussteget Radera portalrad.
Exempel 1
Frågar om användaren vill ta bort portalraden om en produkt upphör.
If [Produkter::Tillgänglighet = "Upphört"]
Radera portalrad [ ]
End If
Exempel 2
Frågar om användaren vill ta bort produkten i den aktuella portalraden.
Visa anpassad dialogruta ["Vill du radera " & Produkter::Namn & "?"]
If [Get ( SenasteMeddelandeval ) = 1]
Radera portalrad [Ingen dialogruta]
Relaterade avsnitt
Manussteg (i bokstavsordning)
Manussteg (efter kategori)