Installera OnTimer-manus
Syfte
Kör ett angivet manus med angivet tidsintervall. Installerar en timer i det aktiva fönstret. När det angivna intervallet har passerat och programmet är inaktivt, körs angivet manus.
Format
Installera OnTimer-manus ["<manus>"; Parameter: <manusparameter>; Intervall: <nummer>]
Tillval
Klicka på Ange om du vill ange alternativ för variabel.
 •
Ange manus är det manus du vill köra.
 •
Intervall i sekunder är det antal sekunder som timern väntar innan manuset körs.
Kompatibilitet

Där manussteget körs
Format som
FileMaker Pro
Ja
Schemalagt manus i FileMaker Server
Nej
FileMaker Go
Ja
Anpassad webbpublicering
Nej
FileMaker WebDirect
Ja
Runtime-lösning
Ja
Kommer från
FileMaker Pro 10.0
Beskrivning
Det här manussteget installerar en enda timer på det aktiva fönstret och upprepar angivet manus i det fönstret tills ett annat steg för Installera OnTimer-manus installerar en timer i fönstret eller tills fönstret stängs. Du kan stoppa en installerad timer genom att köra ett annat steg för Installera OnTimer-manus utan att ange något manus eller intervall.
Obs!  Läs i hjälpen till FileMaker Server hur du kör manus enligt schema och oberoende av öppna fönster.
Exempel 1
Använder steget Installera OnTimer-manus för att köra manuset Klocka en gång i minuten.
Manus: Klocka OnTimer
Installera OnTimer-manus ["Klocka"; Intervall: 60]
Manus: Klocka
Tilldela fält [Klocka::Tid; Get ( AktuellTid )]
Relaterade avsnitt
Manussteg (i bokstavsordning)
Manussteg (efter kategori)
Konfigurera manustrigger
Använd variabler