Skriva ut relationsdiagrammet
Du kan skriva ut en grafisk representation av databasfilen genom att skriva ut relationsdiagrammet.
Så här skriver du ut relationsdiagrammet:
1.
Välj Arkiv > Hantera > Databas och klicka på fliken Relationer.
Klicka på Visa sidbrytningar om du vill visa sidbrytningar i relationsdiagrammet. Klicka på Utskriftsformat om du vill visa dialogrutorna Skrivarinställning (Windows) eller Utskriftsformat (OS X).
2.
Klicka på Skriv ut.
3.
Välj Skriv ut diagram på flera ark om du vill skriva ut diagrammet på mer än en sida. Välj Skriv ut diagram på ett ark om du vill ändra storlek på diagrammet så att det ryms på en sida.
4.
Klicka på Fortsätt.
5.
6.
Klicka på OK (Windows) eller Skriv ut (OS X).
Obs!  Markeringar för tabeller och anteckningar visas inte på utskrifterna.
Relaterade avsnitt
Skriva ut poster
Skriva ut manus
Skriva ut information i tabeller och fält