Poster skrivs inte ut
 •
Se om Aktuell post har valts i dialogrutan Skriv ut. Ändra tillvalet till Alla poster som bearbetas. Välj FileMaker Pro på menyn om du vill se det här tillvalet i OS X.
 •
 •
Layouten har ställts in på att visas i två eller fler kolumner medan kolumnernas bredd (det vita området i layouten) är alltför stor, så att antalet kolumner inte ryms inom sidans utskrivbara område. Detta medför att grupper av poster (speciellt de som skulle hamna i kolumnerna utanför sidans högra sida) inte skrivs ut. Åtgärda detta genom att välja Tillval för layout Knappen Tillval för layout i layoutlisten och ange ett lämpligt antal kolumner. Justera sedan vid behov kolumnens högra marginal genom att klicka på den vertikala streckade linjen och dra den i layouten.
 •
Välj Layouter > Ordna delar. Om Dela upp en del på flera sidor är markerat avmarkerar du det och vice versa.
Relaterade avsnitt
Det saknas poster
Problem med utskrifter (Windows)
Problem med utskrifter (OS X)