Återställa länkar till ODBC-datakällor
Om en eller flera tabellnamn har ändrats i en ODBC-datakälla kan du uppdatera länkar mellan FileMaker-filen och den externa datakällan (ESS) i dialogrutan Hantera databas.
Så här uppdaterar du länkar till ODBC-datakällor:
1.
Välj Arkiv > Hantera > Databas.
2.
Klicka på fliken Tabeller i dialogrutan Hantera databas.
I FileMaker visas tabeller från ODBC-tabellen i kursiv stil. Om ett tabellnamn har ändrats i ODBC-datakällan visas <Tabellen saknas> i kolumnen Information och knappen Länka om visas i dialogrutan Hantera databas.
3.
4.
Klicka på Länka om.
5.
Om fältnamn i ODBC-tabellen har ändrats eller saknas måste du synkronisera fältschemat. Mer information finns i Uppdatera data mellan FileMaker ODBC-datakällor.