Använda förhandsgranskningen av diagram
Förhandsgranskningen av diagrammet kan hjälpa dig att arbeta effektivt i dialogrutan Inställning av diagram.
Obs!  I förhandsgranskningen för en delad fil visas inte ändringar som har gjorts av andra användare. När diagrammet öppnas i bearbetningsläget visas dock uppdaterade data.

Klicka på Byt axlar. Om det förekommer flera y-dataserier i diagrammet visas endast den första y-serien på x-axeln.
Klicka på Använd verkliga data under förhandsgranskningen och välj Använd exempeldata. När du har redigerat klart diagrammet ändrar du inställningen till Använd verkliga data igen, eller verifierar diagrammet i bearbetningsläget.
Tips!  Du kan välja Visa > Visa > Exempeldata i layoutläget om du vill visa exempeldata i dialogrutan Inställning av diagram som standard.