Förhindra att objekt skrivs ut
Du kan utesluta objekt i en layout från utskriften. Till exempel:
 •
 •
Så här utesluter du objekt från en utskrift:
1.
Mer information finns i Markera objekt.
2.
Klicka på Granskare Knappen Granskare i layoutlisten. Klicka sedan på Position.
3.
I Synlighet för objekt i Packning och visning markerar du Dölj vid utskrift.
Kommentar
 •
De objekt som inte skrivs ut visas i bearbetningsläget och layoutläget men inte i granskningsläget eller i utskriften. Välj Visa-menyn > Visa > Objekt som inte skrivs ut i layoutläget, om du vill att de objekt som inte skrivs ut ska visas med en grå kant.
Relaterade avsnitt
Använda knappar med manus
Granska data i en layout