Stöd för rullningshjul
I FileMaker Pro kan du använda ett pekdon (en mus) som är utrustad med ett rullningshjul. Med rullningshjulet kan du bläddra i fält eller portaler som har försetts med vertikala rullningslister. I Windows kan du även ändra förstoringsgraden av bilden på skärmen (zooma in och ut).

•
OS X: När du arbetar i formulärvy håller du markören ovanför boken eller reglaget i statuslisten och bläddrar sedan med rullningshjulet. FileMaker Pro går mellan poster på samma sätt som när du klickar på vänster eller höger sida i bokikonen.