Bestanden samengebruiken met FileMaker Go-clients
Met FileMaker Go kunt u FileMaker Pro-databases gebruiken op uw iPad, iPhone of iPod touch. Daarbij werkt u interactief met uw gegevens: wanneer u gegevens op een iOS-apparaat wijzigt, worden deze bijgewerkt op de hostcomputer en omgekeerd.
Maak databases met FileMaker Pro. Deel ze met FileMaker Pro of FileMaker Server. Gebruik daarna FileMaker Go om de gegevens op een apparaat te gebruiken. U kunt op een apparaat bijvoorbeeld records toevoegen, wijzigen, verwijderen, zoeken en sorteren, maar ook gegevens weergeven in formulier-, tabel- en lijstweergave. Daarnaast kunt u ook informatie bekijken in portalen, in deelvensters met tabbladen en in Web Viewers, streepjescodes scannen (via scripts), en scripts en andere taken uitvoeren.
Als u databases op maat wilt instellen voor gebruik met FileMaker Go, leest u de FileMaker Go Ontwikkelaarsgids, die beschikbaar is op http://www.filemaker.com/nl/support/index.html.