Werkbalken tonen/verbergen
Doel
Met deze scriptstap toont of verbergt u de statusbalk.
Opmaak
Werkbalken tonen/verbergen [Vergrendelen; Weergeven/Verbergen/Wisselen]
Opties
 •
Wanneer Vergrendelen is ingeschakeld, kan de gebruiker het besturingselement voor de statusbalk Statusbalkknop niet gebruiken om de statusbalk handmatig weer te geven of te verbergen.
 •
Met Weergeven geeft u in FileMaker Pro aan dat de statusbalk moet worden weergegeven.
 •
Met Verbergen geeft u in FileMaker Pro aan dat de statusbalk moet worden verborgen.
 •
Met Wisselen geeft u aan dat de statusbalk afwisselend moet worden weergegeven en verborgen (dit heeft hetzelfde effect als wanneer u op Statuspaneel tonen/verbergen klikt).
Compatibiliteit

Waar de scriptstap wordt uitgevoerd
Ondersteund
FileMaker Pro
Ja
FileMaker Server gepland script
Ja
FileMaker Go
Ja
Custom Web Publishing
Nee
FileMaker WebDirect
Ja
Runtime-oplossing
Ja
Afkomstig van
FileMaker Pro 6.0 of lager
Voorbeeld 1
Dit voorbeeldscript opent de zoekmodus, toont de statusbalk, wacht op invoer van de gebruiker, voert de zoekopdracht uit en verbergt de statusbalk.
Ga naar Zoeken [ ]
Werkbalken tonen/verbergen [Weergeven]
Script onderbreken/hervatten [Onbeperkt]
Zoekopdracht uitvoeren [ ]
Werkbalken tonen/verbergen [Verbergen]