Invoegen vanaf apparaat
Doel
In FileMaker Go voegt u hiermee inhoud in een containerveld in vanaf de volgende bronnen: muziekbibliotheek, fotobibliotheek, camera, videocamera, microfoon, handtekening. Hiermee voegt u inhoud in een containerveld of een tekstveld in vanaf een streepjescodebron.
Opmaak
Invoegen vanaf apparaat [<tabel::veld>; Type: Muziekbibliotheek]
Invoegen vanaf apparaat [<tabel::veld>; Type: Fotobibliotheek]
Invoegen vanaf apparaat [<tabel::veld>; Type: Camera; Camera: Voor/achter; Resolutie: Volledige/lage/gemiddelde/hoge]
Invoegen vanaf apparaat [<tabel::veld>; Type: Videocamera; Camera: Voor/achter; Resolutie: Volledige/lage/gemiddelde/hoge; Max. duur: <waarde of formule>; Onmiddellijk starten]
Invoegen vanaf apparaat [<tabel::veld>; Type: Microfoon; Max. duur: <waarde of formule>; Onmiddellijk starten]
Invoegen vanaf apparaat [<tabel::veld>; Type: Streepjescode; Camera: Voor/achter; Resolutie: Volledige/lage/gemiddelde/hoge; <tabel::veld>]
Invoegen vanaf apparaat [<tabel::veld>; Type: Handtekening]
Opties
 •
Selecteer Doelveld opgeven om een containerveld op te geven. U kunt ook een tekstveld voor streepjescodes opgeven. Als geen veld wordt opgegeven, wordt het huidige actieve veld gebruikt als dit een containerveld of tekstveld is.
 •
Klik op Invoegen uit om een type bron te selecteren.
 •
Bij Camera kiest u Achterzijde of Voorzijde.
 •
Bij Resolutie kiest u Volle, Hoge, Gemiddelde of Lage.
 •
Selecteer Maximale duur om het aantal seconden op te geven dat een videocamera of microfoon moet opnemen. Klik op Opgeven om een duur door middel van een berekening te definiëren.
 •
Selecteer Onmiddellijk starten om de opname met een videocamera of microfoon onmiddellijk te starten.
 •
Bij Scannen vanuit camera kiest u Achterzijde of Voorzijde.
 •
Bij Scannen vanuit veld kiest u een veld.
 •
In de lijst met Typen streepjescodes selecteert u de typen streepjescodes die door FileMaker Go moeten worden gescand. Standaard worden alle typen geselecteerd.
Compatibiliteit

Waar de scriptstap wordt uitgevoerd
Ondersteund
FileMaker Pro
Nee
FileMaker Server gepland script
Nee
FileMaker Go
Ja
Custom Web Publishing
Nee
FileMaker WebDirect
Nee
Runtime-oplossing
Nee
Afkomstig van
FileMaker Pro 13.0
Beschrijving
 •
 •
 •
 •
Opmerkingen
 •
 •
 •
EAN-13 om ISBN-10- of ISBN-13-streepjescodes te scannen. Selecteer ook ISBN-10 (van EAN-13) als u een gescande ISBN-13 streepjescode moet converteren naar het type ISBN-10.
 •
EAN-13 alsook UPC-A of UPC-E om UPC-A of UPC-E streepjescodes te scannen.
Voorbeeld 1
Voegt een foto in die met de camera aan de achterkant van het iOS-apparaat is genomen in volledige resolutie in het veld Bestandscontainer.
Invoegen vanaf apparaat [Producten::File Container; Type: Camera; Camera: Achter; Resolutie: Volledig]
Voorbeeld 2
Voegt een afbeelding van een streepjescode in die met de camera aan de achterkant van het iOS-apparaat is genomen in lage resolutie in het containerveld genaamd UPC. Als u de tekstwaarde van de streepjescode wilt ophalen, gebruikt u GetAsText(UPC).
Invoegen vanaf apparaat [Producten::UPC; Type: Streepjescode; Camera: Achter; Resolutie: Laag]