Het lettertypemenu aanpassen (Windows)
U kunt het lettertypemenu configureren zodat alleen de lettertypen worden opgenomen die u wilt gebruiken en de lettertypen worden weergegeven in het betreffende lettertype.
Zo configureert u het menu Type in Windows:
1.
Klik in de bladermodus op een willekeurig veld met tekst (alle andere velden dan een containerveld).
2.
Kies Opmaak > Type > Configureren/Meer lettertypen.
3.

Dubbelklik op het lettertype in de lijst Menu. Of klik één keer om het lettertype te selecteren en klik vervolgens op Wissen.
Klik op Alles wissen.
Dubbelklik in de lijst Lettertypen op het lettertype dat u wilt toevoegen. Of klik één keer op het lettertype om het te selecteren en klik vervolgens op Verplaatsen.
Klik op Alles verplaatsen.
Schakel het selectievakje Weergeven in afdruktype in.
Selecteer in de lijst Lettertypen of Menu een lettertype en klik op Toepassen. (Hierdoor wordt ook het dialoogvenster gesloten.)
Verwante onderwerpen
Tekstvelden
Globaalvelden definiëren (velden met globale opslag)