Accounts weergeven en opnieuw ordenen
In het dialoogvenster Beveiliging beheren wordt een lijst weergegeven met alle accounts voor een bestand. U kunt deze accounts weergeven en opnieuw ordenen. Indien nodig, kunt u ook de verificatievolgorde van accounts wijzigen, waarmee wordt bepaald in welke volgorde FileMaker Server in de lijst met accounts zoekt naar een geldige account.
Opmerking  U dient de verificatievolgorde van accounts alleen te wijzigen wanneer uw bestand door FileMaker Server wordt gehost. Zie de opmerkingen in Accounts maken die via een externe server worden geverifieerd en de documentatie bij FileMaker Server.
Zo geeft u de accounts voor een bestand weer:
1.
2.
Kies Bestand > Beheren > Beveiliging.
Het dialoogvenster Beveiliging beheren verschijnt. In eerste instantie wordt het tabblad Accounts weergegeven waarop u een lijst vindt met de accounts die voor het bestand zijn gedefinieerd.
Zo ordent u opnieuw de lijst met accounts:
1.
2.

Weergave op > accountnaam of klik op de kolomkop Account. U kunt ook voor de alfabetische lijst schakelen tussen oplopende en aflopende volgorde door op de kolomkop Account te klikken.
Weergave op > aanmaakvolgorde.
Weergave op > verificatievolgorde.
Zo wijzigt u de verificatievolgorde van accounts:
1.
2.
Kies Weergave op > verificatievolgorde.
3.
4.

Opmerking  Als u een account snel wilt in- of uitschakelen, klikt u op het bijbehorende selectievakje in de eerste kolom op het tabblad Accounts. Raadpleeg Accounts maken en Bestaande accounts bewerken.
Verwante onderwerpen
Accounts dupliceren en verwijderen
De accounts Admin en Gast