Privilegesets dupliceren en verwijderen
U kunt privilegesets dupliceren en niet-gebruikte privilegesets verwijderen.
U kunt de volgende privilegeset(s) niet verwijderen:
 •
 •
elke privilegeset die door een andere account wordt gebruikt. Bewerk de accounts zodat de privilegeset niet meer wordt gebruikt en verwijder vervolgens de privilegeset. Raadpleeg Bestaande accounts bewerken.
U kunt de privilegeset Volledige toegang ook niet dupliceren.
Zo dupliceert of verwijdert u een privilegeset:
1.
Kies Bestand > Beheren > Beveiliging.
2.
3.
 •
 •
 •
4.
 •
 •
5.
 •
Als u klaar bent met accounts en privileges, klikt u op OK. In het dialoogvenster dat verschijnt, voert u een accountnaam en wachtwoord in waaraan de privilegeset Volledige toegang is toegewezen en vervolgens klikt u op OK.