Leer meer over FileMaker Pro via het scherm Snel aan de slag met FileMaker
Het scherm Snel aan de slag met FileMaker geeft u snel toegang tot aanvullende informatie over FileMaker Pro, zoals de online bibliotheek FileMaker Bronnencentrum, instructievideo’s, de Aan de slag-rondleiding en FileMaker-forum, een communicatiecentrum voor gebruikersgroepen.
Zo krijgt u toegang tot extra informatie over FileMaker Pro:
1.
 •
 •
2.
 •
Klik op Bezoek het Bronnencentrum om instructievideo’s over FileMaker Pro weer te geven en om een online bibliotheek te verkennen die koppelingen naar zelfstudiemateriaal, elektronische documentatie en meer biedt.
 •
Klik op Ga nu aan de slag om FileMaker Pro te verkennen en meer te leren over het maken van aangepaste oplossingen. U kunt de rondleiding ook starten via Help > Productdocumentatie > Rondleiding: Aan de slag. U hoeft zich geen zorgen te maken over de wijzigingen die u maakt tijdens de rondleiding — als u wijzigingen maakt terwijl u aan het werk bent, kunt u opnieuw beginnen door het bestand FMP13 Getting Started.fmp12 te verwijderen uit de map Documenten en de rondleiding opnieuw te starten.
 •
Klik op Ga naar het FileMaker-forum om via een online bulletinboard samen te werken met andere FileMaker-gebruikers.
Verwante onderwerpen
FileMaker Pro starten
Bestanden openen vanuit het scherm Snel aan de slag met FileMaker
Een FileMaker Pro-bestand maken