Stijlen voor lay-outobjecten, -onderdelen of -achtergrond verwijderen
U kunt aangepaste stijlen verwijderen uit databasebestanden. Als u een aangepaste stijl verwijdert die is toegepast op objecten van een lay-out, nemen de objecten opnieuw de standaardstijl voor dat object aan. U kunt de standaardstijlen die worden meegeleverd bij FileMaker Pro niet verwijderen.
Zo verwijdert u een stijl voor objecten, lay-outonderdelen of achtergronden:
 •
Klik in de lay-outmodus op Infovenster Knop Infovenster op de lay-outbalk en voer dan één van de volgende handelingen uit:
 •
Klik op het tabblad Stijlen en selecteer Alles tonen. Plaats de pijlaanwijzer op de stijl die u wilt verwijderen, klik op Stijl-knop en kies Stijl verwijderen.
 •
Selecteer een object met de stijl die u wilt verwijderen en klik op het tabblad Uiterlijk in het Infovenster. Klik op Stijl-knop bij Stijl en kies Stijl verwijderen.
Verwante onderwerpen
Stijlen voor lay-outobjecten, -onderdelen of -achtergrond bewerken
Nieuwe stijlen voor lay-outobjecten, -onderdelen of -achtergrond maken
Stijlen voor lay-outobjecten, -onderdelen of -achtergrond hernoemen
Opmaakkenmerken kopiëren tussen lay-outobjecten, -onderdelen of -achtergronden