Eigen woordenlijsten bewerken
U kunt de eigen woordenlijsten in FileMaker Pro bekijken om gegevens te bewerken, toe te voegen en te verwijderen. U kunt ook de woordenlijst exporteren naar een tekstbestand of een tekstbestand importeren in een woordenlijst.
Opmerking  U moet een eigen woordenlijst eerst selecteren voordat u deze kunt bewerken. Raadpleeg Woordenlijsten voor de spellingcontrole maken en selecteren voor meer informatie.
Zo plaatst u een woord in de eigen woordenlijst tijdens de spellingcontrole:
 •
Zo bewerkt, exporteert en importeert u een eigen woordenlijst:
1.
Kies Bewerken > Spelling > Eigen woordenlijst bewerken.
2.

Klik op Exporteren. Voer een naam en locatie voor het tekstbestand in en klik daarna op Exporteren.
Klik op Importeren. Selecteer het tekstbestand en klik op Importeren.