QuickTime- en QuickTime VR-films in containervelden afspelen
U kunt QuickTime-films afspelen en QuickTime VR-films weergeven die in containervelden zijn opgeslagen. Zie Gegevens gebruiken in containervelden voor meer informatie over QuickTime-bestanden in containervelden.
Opmerking  Windows: Als u het formaat wijzigt van een venster waarin een QuickTime-film wordt afgespeeld, wordt de weergave van de film tijdelijk onderbroken tot u het formaat van het venster hebt gewijzigd.
Zo speelt u een QuickTime-film af:
Klik in de bladermodus in het containerveld dat de film bevat. In de volgende tabel worden de QuickTime-knoppen beschreven.

Zo geeft u een QuickTime VR-film weer:
Klik in de bladermodus in het containerveld dat de film bevat. De tabel hieronder bevat een beschrijving van de QuickTime VR-knoppen.

Verwante onderwerpen
Problemen met het toevoegen en weergeven van gegevens oplossen
Gegevens uit containervelden verwijderen
Containervelden