Toepassing afsluiten
Doel
Met deze scriptstap worden alle geopende bestanden gesloten en wordt FileMaker Pro afgesloten.
Opmaak
Toepassing afsluiten
Opties
Geen.
Compatibiliteit

Waar de scriptstap wordt uitgevoerd
Ondersteund
FileMaker Pro
Ja
FileMaker Server gepland script
Ja
FileMaker Go
Gedeeltelijk
Custom Web Publishing
Nee
Instant Web Publishing
Ja
Runtime-oplossing
Ja
Afkomstig van
FileMaker Pro 6.0 of lager
Beschrijving
Als deze scriptstap aan een knop wordt gekoppeld en een gebruiker het bestand via het web opent, zal de actieve websessie worden afgemeld wanneer het script wordt uitgevoerd.
Opmerking  In FileMaker Go sluit de scriptstap Toepassing afsluiten alle geopende databases en laat die FileMaker Go actief.
Voorbeelden
Het volgende voorbeeld, dat wordt gebruikt als een opstartscript, verhindert dat een gebruiker een database tijdens het weekend opent.
Onderbreken door gebruiker toestaan [Uit]
If [DayName (Get ( HuidigeDatum ) ) = "Zaterdag" or DayName (Get ( HuidigeDatum ) ) = "Zondag"]
Toepassing afsluiten