Eigen woordenlijst bewerken
Doel
Opent het dialoogvenster Eigen woordenlijst.
Opmaak
Eigen woordenlijst bewerken
Opties
Geen.

Nee
Instant Web Publishing
Beschrijving
Deze scriptstap doet hetzelfde als wanneer u op de menubalk achtereenvolgens Bewerken > Spelling > Eigen woordenlijst bewerken kiest.
Met deze scriptstap kunnen gebruikers met beperkte toegang tot FileMaker Pro-menu's het dialoogvenster Eigen woordenlijst openen.
Voorbeelden
Met het volgende script wordt een dialoogvenster geopend waarin wordt gevraagd of de gebruiker het dialoogvenster Eigen woordenlijst wil openen, en wordt dit dialoogvenster geopend als de gebruiker op Ja klikt.
Aangepast dialoogvenster tonen ["Wilt u de eigen woordenlijst die
wordt gebruikt voor de spellingcontrole bewerken?"]
If [Get ( KeuzeLaatsteBericht ) = 1]
#1 = Ja, 2 = Nee
Eigen woordenlijst bewerken