Venster sluiten
Doel
Deze scriptstap sluit het actieve venster of een ander met name genoemd venster.
Opmaak
Venster sluiten [Huidig venster of Vensternaam: <naam van venster>; Alleen huidig bestand]
Opties
 •
Klik op Opgeven als u het venster wilt selecteren dat moet worden gesloten. U kunt een letterlijke tekst invoeren, maar u kunt ook op Opgeven klikken als u een naam wilt laten berekenen.
 •
Selecteer Alleen huidig bestand als u de overeenkomsten wilt beperken tot het huidige bestand (als u deze optie uitgeschakeld laat, krijgt u alle beschikbare FileMaker Pro-bestanden als overeenkomst).
Opmerking  Als u het laatste venster van een bestand sluit, sluit u het bestand en wordt de uitvoering van het actieve script beëindigd.

Ja
Instant Web Publishing
Voorbeelden
Zoekopdracht uitvoeren [Herstellen]
Records sorteren [Herstellen]
Script onderbreken/hervatten [Onbeperkt]
Venster sluiten [Naam: “Verkoopcijfers”]