Weergeven als
Doel
Met deze scriptstap geeft u gegevens weer in de geselecteerde opmaak.
Opmaak
Weergeven als [Formulierweergave/Lijstweergave/Tabelweergave/Cyclus]
Opties
 •
Wanneer u Formulierweergave selecteert, worden records pagina voor pagina weergegeven in de opmaak die door de databaseontwerper is bepaald.
 •
Wanneer u Lijstweergave selecteert, worden records in een lijst weergegeven, zodat u erdoor kunt bladeren zonder op de pijl-links of pijl-rechts in het boek te hoeven klikken.
 •
Wanneer u Tabelweergave selecteert, worden de records op het scherm weergegeven in een raster, zodat u een groot aantal velden en records tegelijk kunt bekijken in een opmaak die lijkt op een spreadsheet.
 •
Met Cyclus schakelt u van de huidige weergave naar de volgende.
Compatibiliteit

Waar de scriptstap wordt uitgevoerd
Ondersteund
FileMaker Pro
Ja
FileMaker Server gepland script
Ja
FileMaker Go
Ja
Custom Web Publishing
Ja
Instant Web Publishing
Ja
Runtime-oplossing
Ja
Afkomstig van
FileMaker Pro 6.0 of lager
Beschrijving
U kunt Formulierweergave, Lijstweergave of Tabelweergave selecteren. Als u wilt overschakelen tussen de actieve opmaak en de eerstvolgende opmaak, kiest u Cyclus.
Voorbeelden
Zoekopdracht uitvoeren [Herstellen]
Weergeven als [Formulierweergave]
Script onderbreken/hervatten [Onbeperkt]
Weergeven als [Lijstweergave]
Script onderbreken/hervatten [Onbeperkt]
Weergeven als [Tabelweergave]
Script onderbreken/hervatten [Onbeperkt]
Weergeven als [Cyclus]