Venstertitel instellen
Doel
Met deze scriptstap wijzigt u de naam van een venster.
Opmaak
Venstertitel instellen [Huidig venster of Vensternaam: <naam van venster>; Alleen huidig bestand; Nieuwe titel: <nieuwe naam van venster>]
Opties
Klik op Opgeven om opties voor de titel van een venster in te stellen.
 •
In het vak Te hernoemen venster geeft u op van welk venster u de naam wilt wijzigen. Selecteer Huidig venster als u de naam van het huidige venster wilt wijzigen. Als u de naam van een ander venster wilt wijzigen, voert u de naam van het venster letterlijk in of klikt u op Opgeven als u een naam wilt laten berekenen.
 •
Selecteer Alleen huidig bestand als u de overeenkomsten wilt beperken tot het huidige bestand (als u deze optie uitgeschakeld laat, krijgt u alle beschikbare FileMaker Pro-bestanden als overeenkomst).
 •
Bij Venster hernoemen als voert u de nieuwe naam voor het venster in. U kunt een letterlijke tekst invoeren, maar u kunt ook op Opgeven klikken als u een naam wilt laten berekenen.
Compatibiliteit

Waar de scriptstap wordt uitgevoerd
Ondersteund
FileMaker Pro
Ja
FileMaker Server gepland script
Ja
FileMaker Go
Ja
Custom Web Publishing
Ja
Instant Web Publishing
Ja
Runtime-oplossing
Ja
Afkomstig van
FileMaker Pro 6.0 of lager
Beschrijving
U kunt de naam van elk geopend venster wijzigen.
Opmerking  Bij de selectie van vensternamen wordt geen onderscheid gemaakt tussen hoofdletters en kleine letters.
Voorbeelden
Zoekopdracht uitvoeren [Herstellen]
Venstertitel instellen [Huidig venster; Nieuwe titel: “Zoekresultaten”]