Sneltoetsen voor het plakken, selecteren en vervangen van waarden (Windows)
U kunt deze sneltoetsen gebruiken om waarden in te voeren in een veld, waarden te vervangen, objecten te selecteren en items in een lijst te verplaatsen.

Klik op de objecten terwijl u de Shift+toets ingedrukt houdt of sleep een selectiekader rondom de objecten die u wilt selecteren.
Opmerking  Gebruik Ctrl+Shift als u alleen de objecten in het selectiekader wilt selecteren.
Objecten van hetzelfde type selecteren als een object reeds is geselecteerd