Sneltoetsen voor de lay-outmodus (Windows)
U kunt met sneltoetsen in de lay-outmodus objecten ordenen en uitlijnen, velden opmaken, lay-outgereedschappen gebruiken en lay-outs maken.
Lay-outs maken en erin navigeren

Esc (om het boekpictogram te activeren), typ het lay-outnummer en druk op Enter
Sneltoetsen voor het selecteren en wijzigen van objecten

Opmerking  U kunt met de pijlaanwijzer ook rondom de objecten een selectiekader slepen. Het selectiekader hoeft de objecten niet volledig in te sluiten. (Gebruik Ctrl+Shift als u alleen de objecten in het selectiekader wilt selecteren.)
Een geselecteerd object vergroten/verkleinen wanneer het infovenster is geopend (klik op Infovenster Knop palet Info op de opmaakbalk)
Ctrl+1 om naar het tabblad Positie van het infovenster te gaan. Druk vervolgens op de Tab-toets tot de gewenste formaatactie is geselecteerd en voer de gewenste waarde in. Druk op het numeriek toetsenbord op de Enter-toets om naar het lay-outvenster terug te keren.
Sneltoetsen voor het uitlijnen van objecten

Het effect voor “uitlijnen op raster”, gidsen of dynamische gidsen uitschakelen bij het vergroten of verkleinen van een object
Het effect voor “uitlijnen op raster”, gidsen of dynamische gidsen uitschakelen bij het verslepen van een object
Sneltoetsen voor het ordenen van objecten

De gedeeltelabels horizontaal of verticaal weergeven
Sneltoetsen in het infovenster

Het tabblad Positie van het infovenster weergeven
Het tabblad Uiterlijk van het infovenster weergeven
Het tabblad Gegevens van het infovenster weergeven
Sneltoetsen voor de lay-outgereedschappen

Enter (op het numerieke toetsenblok; Ctrl+Enter als de computer geen numeriek toetsenblok heeft)