FileMaker Pro afsluiten
Telkens wanneer u FileMaker Pro afsluit, worden de wijzigingen in open bestanden opgeslagen.
Zo sluit u FileMaker Pro af:
 •
Windows: kies op de menubalk Bestand > Afsluiten.
 •
Mac OS: kies op de menubalk FileMaker Pro > FileMaker Pro afsluiten.
Belangrijk  Schakel uw computer correct uit volgens de methode die wordt bepaald door uw computer en besturingssysteem. (Raadpleeg de documentatie van uw computer en besturingssysteem voor meer informatie.) Als u de computer verkeerd uitschakelt (zoals de stroomkabel eruit trekken) op een ogenblik dat FileMaker Pro wordt uitgevoerd en een bestand is geopend, kan het bestand hierdoor beschadigd raken.