Basisbeginselen voor FileMaker Customer Console > Uw profiel wijzigen > Overdracht van of naar een team
 

Overdracht van of naar een team

Elke FileMaker ID-account (of FileMaker ID-gebruiker) wordt beheerd door één team tegelijk. U kunt overdracht van het beheer van uw account naar een ander team aanvragen, bijvoorbeeld als u net bij een ander bedrijf begint. U wordt dan een beheerde gebruiker in het nieuwe team.

U blijft lid van het team waaruit u wordt overgebracht (tenzij de teambeheerder uw account verwijdert) en wordt een externe gebruiker in dat team.

Als u uit het huidige team wordt overgebracht maar niet naar een nieuw team wordt overgebracht, wordt u beheerd door Claris International Inc.

Als u naar een team wordt overgebracht:

1. Vraag een teambeheerder van het team waarnaar u wordt overgebracht om de team-ID.

2. Ga naar uw profielpagina.

Raadpleeg Uw profiel wijzigen.

3. In het gebied Beheerd door klikt u op Overdracht aan een ander team.

4. Voer voor ID van nieuw team de team-ID in.

5. Klik op Verzenden en daarna op Gereed.

Als een teambeheerder overdrachtaanvragen moet goedkeuren, ontvangt u een melding van het nieuwe team. Raadpleeg Meldingen weergeven.

Als u wordt overgebracht uit een team:

1. Op uw profielpagina, in het gebied Beheerd door, klikt u op Overdracht uit huidige team.

2. Klik op Aanvraag verzenden in het bevestigingsvenster.

Als een teambeheerder overdrachtaanvragen moet goedkeuren, ontvangt u een melding van het nieuwe team.

Opmerkingen 

Als u een overdrachtaanvraag wilt annuleren, klikt u in het gebied Beheerd door op uw profielpagina op Overdrachtaanvraag annuleren.

Als zowel de overdracht van als uit een team moet worden goedgekeurd, moet een teambeheerder van elk team de aanvraag goedkeuren voordat uw account kan worden overgebracht.