Basisbeginselen voor FileMaker Customer Console > Aanmelden bij FileMaker Customer Console
 

Aanmelden bij FileMaker Customer Console

Als u FileMaker Cloud of Claris Connect wilt gebruiken, meldt u zich met uw FileMaker ID-gebruikersnaam (e-mailadres) en -wachtwoord aan bij FileMaker Customer Console.

Zodra u bent aangemeld, ziet u de homepagina; raadpleeg De homepagina gebruiken. Tot welke inhoud u toegang hebt in FileMaker Customer Console, hangt af van het Claris-product, van uw gebruikerstype en van de vraag of u een teambeheerder bent.

 

FileMaker Cloud

Claris Connect

Teambeheerders (zowel gelicentieerde gebruikers als niet-gelicentieerde gebruikers) zien tabbladen voor de pagina's Home, Gebruikers, Groepen, Hosts, Instellingen en Abonnementen. Ook kunnen ze hun profielpagina en de pagina Meldingen openen.

Teambeheerders zien tabbladen voor de pagina's Home, Gebruikers, Instellingen en Abonnementen. Ook kunnen ze hun profielpagina en de pagina Meldingen openen.

Gelicentieerde gebruikers die geen teambeheerder zijn, zien tabbladen voor de pagina's Home en Abonnementen. Ook kunnen ze hun profielpagina en de pagina Meldingen openen.

Gebruikers die geen teambeheerder zijn, zien de homepagina. Ook kunnen ze hun profielpagina en de pagina Meldingen openen.

Niet-gelicentieerde gebruikers die geen teambeheerders zijn, zien de homepagina.

 

Opmerkingen 

De teamnaam en het product (FileMaker Cloud of Claris Connect) worden bovenaan de homepagina weergegeven. Als u met een ander team of product wilt werken, klikt u op het pijltje omlaag naast de teamnaam.

Als u de banner op een van de pagina’s in FileMaker Customer Console wilt verbergen of weergeven, klikt u op Verbergen of Weergeven onder de banner.

Als u zich bij FileMaker Customer Console, wilt afmelden, klikt u op uw FileMaker ID-gebruikersnaam (e-mailadres) rechtsboven op een pagina en kiest u Afmelden.

Belangrijk  In FileMaker Customer Console wordt u niet automatisch bij uw account afgemeld wanneer u het browservenster sluit. Meld u altijd af wanneer u klaar bent met FileMaker Customer Console.