De homepagina gebruiken
 

De homepagina gebruiken

Nadat u zich hebt aangemeld bij FileMaker Customer Console, ziet u de homepagina. Welke inhoud op uw homepagina wordt weergegeven, is afhankelijk van het Claris-product en uw gebruikerstype.

 

FileMaker Cloud

Claris Connect

Teambeheerders (zowel gelicentieerde gebruikers als niet-gelicentieerde gebruikers) zien FileMaker-apps op maat, de naam en status van de host van het team, en koppelingen om een team te beheren, informatie over apps op maat te lezen en FileMaker-software te downloaden (raadpleeg FileMaker-software downloaden (FileMaker Cloud)).

Teambeheerders zien koppelingen om teams, accountinstellingen en hun Claris Connect-abonnement te beheren.

Gelicentieerde gebruikers zien de apps op maat die voor hen beschikbaar zijn en koppelingen voor het downloaden van FileMaker-software en meer informatie over apps op maat.

Gebruikers die geen teambeheerder zijn, zien hun teamnaam en de koppeling ‘Aan de slag’ voor Claris Connect. (Teambeheerders kunnen deze koppeling ook zien.)

Niet-gelicentieerde gebruikers zien een koppeling voor meer informatie over apps op maat.

 

Opmerkingen 

De teamnaam en het product (FileMaker Cloud of Claris Connect) worden bovenaan de homepagina weergegeven. Als u met een ander team of product wilt werken, klikt u op het pijltje omlaag naast de teamnaam.