Geavanceerde taken > Een team verwijderen (FileMaker Cloud)
 

Een team verwijderen (FileMaker Cloud)

Opmerking  De volgende informatie is bedoeld voor FileMaker Cloud-teambeheerders.

Een FileMaker Cloud-team wordt 45 dagen nadat een FileMaker Cloud-abonnement is verlopen, verwijderd.

FileMaker ID-accounts die door dat team worden beheerd, worden verwijderd. Informeer gebruikers die hun account willen behouden om te vragen van het team te worden overgebracht voordat het team wordt verwijderd. Die accounts worden dan beheerd door Claris International Inc.

Verwante onderwerpen 

Overdracht van of naar een team

Reageren op overdrachtaanvragen