Een team beheren > Werken met de pagina Gebruikers > Accounts deactiveren of opnieuw activeren
 

Accounts deactiveren of opnieuw activeren

Opmerking  De volgende informatie is bedoeld voor teambeheerders.

U kunt alleen de FileMaker ID-account of beheerde gebruikers deactiveren. (U kunt geen accounts van externe gebruikers deactiveren.) Deactiveer een account wanneer u deze niet langer wilt of hoeft te beheren.

Belangrijk  Wanneer u een account deactiveert, wordt deze in alle teams gedeactiveerd. (Raadpleeg Informatie over gebruikerstypen). In plaats van de account te deactiveren, kunt u de gebruiker ook een niet-gelicentieerde gebruiker in uw team maken. Of de gebruiker kan uit uw team worden overgebracht, zodat u vervolgens de gebruiker kunt verwijderen. Raadpleeg De licentiestatus van een gebruiker wijzigen (FileMaker Cloud), Overdracht van of naar een team en Gebruikers uit een team verwijderen.

U kunt een account als volgt deactiveren:

1. Op de pagina Gebruikers klikt u op Het menu Opties voor de gebruiker.

2. Kies Account deactiveren.

De gedeactiveerde account wordt nog wel weergegeven op de pagina Gebruikers, maar wel gedempt.

U kunt een account als volgt opnieuw activeren:

1. Op de pagina Gebruikers klikt u op Het menu Opties voor de gebruiker.

2. Kies Account opnieuw activeren.

Verwante onderwerpen 

Reageren op overdrachtaanvragen

Groepen beheren (FileMaker Cloud)