Basisbeginselen voor FileMaker Customer Console > Een FileMaker Cloud-proefversie gebruiken met FileMaker Pro Advanced (FileMaker Cloud)
 

Een FileMaker Cloud-proefversie gebruiken met FileMaker Pro Advanced (FileMaker Cloud)

Opmerking  De volgende informatie is bedoeld voor FileMaker Cloud-teambeheerders.

Als u een FileMaker Cloud-proefversie gebruikt, kunt u een licentiecertificaat downloaden om met FileMaker Pro 18 Advanced te werken. Met dit licentiecertificaat kunt u FileMaker-apps op maat hosten met FileMaker Cloud.

Als u uw licentiecertificaat wilt downloaden en deze met FileMaker Pro Advanced wilt verbinden:

1. Wanneer u zich voor de eerste keer bij FileMaker Customer Console aanmeldt, wordt een dialoogvenster weergegeven. Klik op Licentiecertificaat downloaden en klik vervolgens op Volgende.

2. Verbind uw licentiecertificaat met FileMaker Pro 18 Advanced.

Als u niet over FileMaker Pro 18 Advanced beschikt, klikt u op Nu downloaden in het dialoogvenster. Volg dan de installatie-instructies om het gedownloade licentiecertificaat op te geven.

Als u wel over FileMaker Pro 18 Advanced beschikt, opent u de toepassing en vervolgens het dialoogvenster FileMaker Pro Advanced-licentie. Klik op Licentiecode invoeren en kies vervolgens het gedownloade licentiecertificaat. (Raadpleeg FileMaker Pro Advanced Help in het Centrum voor productdocumentatie.)

Als u het certificaat of FileMaker Pro Advanced niet wilt downloaden wanneer u het dialoogvenster ziet, kunt u dit later doen op de abonnementenpagina. (Raadpleeg FileMaker-software downloaden (FileMaker Cloud).)

Verwante onderwerpen 

De FileMaker Cloud-proefversie converteren (FileMaker Cloud)